woensdag 21 augustus 2019

Dag vakantie! Tijd voor een nieuw seizoen… wat ga jij doen?






Oooh de laatste vrije middagen, lange avonden genieten, niet werken of naar school; De vakantieperiode zit er bijna op en dat betekent voor de meeste van ons dat we weer terug het ritme in moeten.
Voor de meeste van ons, jong en oud, is dat vooral ook het moment dat we, blij of minder blij, weer kijken naar een ‘nieuw jaar’. En met een nieuw jaar, hebben we ook nieuwe bijzondere mogelijkheden!

Misschien begin je aan een nieuw jaar op school (en dus een nieuwe klas, met nieuwe uitdagingen), ga je aan een studie naast je werk beginnen of neem je je voor om dit jaar echt stappen te zetten in je carrière. Maar daarnaast is deze periode na de zomervakantie ook het ideale moment om een nieuwe hobby op te pakken OF jezelf verder te bekwamen in iets wat je al bent begonnen. Bekijk ons cursusoverzicht online.


Een nieuw aanbod – ons cursusoverzicht staat klaar
Volg je al een cursus of hobby, dan kun je dit jaar weer verder komen. Zo kun je natuurlijk gewoon lekker door gaan met je hobby, of een stapje bij zetten omdat je echt beter wilt worden.
Bekijk bijvoorbeeld de privélessen in ons cursusoverzicht.

Als je eigenlijk nog niet zoveel doet en op zoek gaat naar iets nieuws om te leren, bieden we een heerlijke vijver om in te vissen.
Zo zijn er tal van beginnerscursussen om eens aan te snuffelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van:



Dingen samen doen dit jaar
Misschien ben je er in de vakantieperiode wel achter gekomen dat het toch echt heerlijk is om als gezin of partners dingen samen te doen. Ook daar is natuurlijk alle ruimte voor. Buiten dat je als volwassene welkom bent in dezelfde cursus, zijn er ook leuke ‘samen’ dingen als gezin te doen.

Wat dacht je van Ouder & Dreumes- of Peuterdansen?


Eenvoudig kiezen in ons cursusoverzicht
In ons cursusoverzicht maak je door middel van de filteropties eenvoudig een keuze. Zo bepaal je op zoek gaat naar een cursus voor kinderen (boven of onder 12 jr) of volwassenen, maar ook in welk type cursus je interesse hebt.
Kies voor muziek of beeldend, voor dans of expressie. Wil je je keuze wat meer open houden en vooral bekijken wat er kan op de dag dat je tijd hebt? Dan selecteer je simpel een dag of dagdeel en gaat op zoek. De keuze is reuze!


Zien we je snel?  




Dit jaar ga ik… (nog) beter worden 
Misschien heb je afgelopen jaar een bepaalde cursus of kwaliteit al ontdekt. Of je nu via privéles hebt kennis gemaakt met een instrument of nog beter wilt acteren.. het kan ook dit jaar! 

Enkele suggesties: 
  

Dit jaar ga ik… iets nieuws leren 
We schreven in een eerder artikel al hoe belangrijk en goed het voor ons mensen is om nieuwe dingen te doen.  
Niet alleen breid je je kennis en kunde uit, het geeft ook heel veel voldoening en energie EN opent je wereld.  

Want ken je die mensen die de show stelen met een tof staaltje salsa of die zomaar als de beste een verhaal kunnen vertellen. Dat zou jij kunnen zijn! 

Onze suggesties: 
·         Salsa voorbeginners.  
·         Bekijk, bedenk enmaak. 
·         Digitalefotografie (basis)   


Dit jaar ga ik… nieuwe mensen leren kennen 
Er zijn tal van cursussen waar je samen met anderen aan deelneemt; een toffe kans dus om inspirerende nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe vriendschappen op te doen. Maar waar leer je nou het meeste nieuwe mensen kennen? Juist; door echt SAMEN iets te maken: 

·         Productiecursustoneel FRIS 
·         Toneel 2(volwassenen) 
·         IkBand   


Dit jaar ga ik… voor mezelf kiezen 
Soms is het in je drukke leven tijd om eens iets te doen wat je echt zelf wilt en waar het gewoon om jou draait.  

Hoewel elke cursus natuurlijk prima past bij het uitgangspunt om voor jezelf te kiezen, zijn er ook cursussen waarbij het veilige gevoel met alle focus op jezelf, nog extra aan bod komt.  

Onze suggesties: 
·         Energetische dans 
·         Schrijfcursusroman 
·         Kungfu   


Dit jaar ga ik… iets bijzonders doen 
Natuurlijk kun je een muziekinstrument leren spelen, en dat is super tof. Maar soms wil je iets bijzonders doen of leren, iets wat niet zomaar iedereen doet of kan.  
En we zouden Muzerije niet zijn als we daar niet graag een handje bij helpen! 

Mogen we je alvast wat suggesties geven: 

·         Egyptischebuikdans 
·         Basiscursusclownerie 
·         Babydansen (indraagzak/doek)  



Benieuwd wat er allemaal te vinden is het komende jaar? 
In ons overzicht van cursussen bekijk je eenvoudig het hele aanbod OF ga je specifiek op zoek naar een cursus die past bij jouw interesse, disciplines of de dag waarop je het liefste aan de slag gaat! 











Geen opmerkingen:

Een reactie posten